Tävla om biljetter till skräckdrama i Malmö!

teater

Jag har förmånen att tävla ut 6 biljetter (3 vinnare som får 2 biljetter var) till teaterföreställningen Kvinnan i svart som går på Kirsebergsteatern. Det gäller föreställningen fredagen den 1 november. Perfekt med skräckteater dagen efter Halloween. 🙂

Tävlingsuppgift: Vad var det som lockade Dig att börja läsa min blogg, vem är Du och vad vill Du se mer av i min blogg?

Vinnarna presenteras här på söndag den 27 oktober! Lycka till!

3 Comments

 1. lindha
  13 October 2013 / 19:44

  Jag hittade dig (så det var så det började) när jag sökte på färger och vad man passar i. Efter det besöker jag din blogg dagligen, nu lockas jag mest av köptips och inspiration. Jag skulle vilja läsa mer om i vilka färger man ska klä sig, om man passar i varmt eller kallt och hur man själv tar reda på det.

  Kram

  • lindha
   14 October 2013 / 09:38

   Jag glömde svara på vem jag är, en shoppingberoende logistikstuderande 27-årig mamma.

 2. Cicci
  14 October 2013 / 17:55

  Råkade på din blogg för ganska många år sedan efter lite googlande på modebloggar – sökte en motpol till alla de ytliga & alldeles för unga modebloggarna! Ville ha inspiration för en kvinna över 30 som INTE bara vill shoppa Jeffrey Campbell Lita’s eller Hunky Dory’s skinnbrallor. Missförstå mig inte, jag gillar det också men var ute efter lite mer “classy” och det fann jag här hos dig. Besöker dig dagligen & kommer att fortsätta med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.