Hittat min kontorsplats

kontor1

Som jag skrev tidigare var jag runt i Malmö och kikade på olika kontorsplatser. Alla kontorsplatser låg i anslutning till “gågatan” vilket är viktigt för mig då jag vill ha extremt bra koll på vad som finns i butikerna. I nästa vecka har jag min egen arbetsplats som ligger nära Davidshall. En mysig frilansbyrå med intressanta och trevliga människor. Och nästan det bästa av allt – en råsaftcentrifug. Det var juicedrinken bestående av äpple, morot och ingefära som fick mig på fall. Haha!

Jag klarar mig med min laptop så länge men måste börja leta efter en stationär dator. Först ska jag ner och titta i källaren för jag tror jag redan har tangentbord och annat smått och gott.

7 Comments

 1. 11 October 2013 / 10:31

  Va kul att du hittat lokal! När det gäller dator känner jag spontant att det borde vara viktigt med grafik och bildskärm eftersom du ska jobba delvis webbaserat. För att få så korrekt färgåtergivning som möjligt o.s.v. Jag rationaliserade bort grafikkort och skärmkvalitet när jag köpte min arbetsdator eftersom jag mest skulle arbeta med ordbehandling. Märker skillnad på bilder och liknande när jag väl sitter vid min bättre stationära dator.

  • 11 October 2013 / 10:35

   Bra tips, jag behöver verkligen kunna se färger! 🙂

 2. 11 October 2013 / 11:34

  Om du ska köpa en ny är mitt tips att du låter någon bygga ihop en skräddarsydd utifrån dina behov. Gå till en databutik och berätta vad du ska använda den till och vad som är viktigt. Då kan de lägga krut på det som är viktigt för dig och snåla in på det som är mindre viktigt. Svårt att hitta färdiga paket som har allt man vill ha utan att betala 25.000 känns det som.

 3. 11 October 2013 / 14:58

  Tror du svarade fel person angående fransnäring. Det var inte jag som undrade utan någon i ett senare inlägg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.