Recension av Rodial Stemcell Super-food Day Cream

rodialstem

Jag har testat Rodial Stemcell Super-food Day Cream i snart två veckor. Det är en nylanserad dagkräm från Rodial som ska återfukta huden med hjälp av nyponfröolja, gojibär, vetegroddsolja och granatäpple-extrakt. Den ska också optiskt förbättra hudtonen.

Produkt: Rodial Stemcell Super-food Day Cream.
Volym: 50 ml.
Pris: 615 kr hos Eleven.
Förpackning: Praktisk pumpflaska.
Övrigt: Den återfuktar på ett mycket bra sätt utan att kännas kletig efteråt. Den är därför utmärkt att använda innan makeup. Trots att den är så bra på att återfukta täpper den inte till porerna som andra liknande dagkrämer kan göra. Den är inte billig men å andra sidan gör den det den ska. Jag kan tänka mig att köpa den igen. Under testperioden har jag använt ett serum från Jan Marini men när vinterkylan kommer och huden får ännu svårare att hålla sig smidig kan jag tänka mig att pröva den tillsammans med systeroljan Rodial Stemcell Super-Food Facial Oil.

2 Comments

  1. 11 October 2013 / 07:36

    Den kanske man ska testa då, passar den alla hudtyper?

    • 11 October 2013 / 10:26

      Ja, jag kan tänka mig att den passar många hudtyper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.