Härlig balans

Jag tänkte ta 15 högskolepoäng i sociala medier och marknadsföring i höst samtidigt som jag pluggar 100% annat, driver eget företag och har tre barn (varav två precis har skolats in). Jag vet att det finns fler som jag, som vill så mycket och gärna allt på en gång, men nu tar jag avstånd från det. Det känns faktiskt lite blassé att vara väldigt busy och inte särskilt smart att leva och jobba så. Trams, faktiskt! Så jag fasar ut kurserna i sociala medier och marknadsföring så att jag omregistrerar mig nästa gång de går. och plockar åt mig russinen som jag behöver i mitt arbete. På så sätt hinner jag fokusera mer på de andra kurserna och arbeta med bloggen, Stylistonline.nu och andra tillhörande projekt. Dessutom beordrar jag mig själv att ta en timmes paus varje kväll då jag gör något helt onödigt, som att titta på TV, läsa tidning eller liknande. Jag tänker också dela upp så att när jag jobbar/pluggar så gör jag bara det, inte tvättar och dammsuger samtidigt. Men där kan säkert mitt kontor/min kontorsplats vara till stor hjälp, såvida det inte finns tvättmaskin där. 😉

Jag hoppas verkligen att jag kan inspirera andra att tagga ner! 🙂

8 Comments

 1. Mita
  6 October 2013 / 19:59

  Du är både klok och smart.
  En riktig inspirationkälla.

 2. Eva
  6 October 2013 / 20:58

  Det var klokt tänkt av dig. //Eva

 3. Molly
  6 October 2013 / 21:11

  Mycket bra beslut även om jag kommer att sakna dig mycket på kursen..;(

  • 7 October 2013 / 13:00

   Jag har ju inte släppt den helt, men jag räknar inte med att hinna med alla uppgifter den här gången. Såg att det var uppsamling i augusti.

 4. Molly
  7 October 2013 / 17:54

  Skönt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.