Personal Shopper i Malmö och Trelleborg

shoppingbild
Foto: Stockimages/FreeDigitalPhotos.net.

Jag är nu diplomerad och klar som personal shopper. Jag kommer främst att erbjuda mina tjänster online via Stylistonline.nu som lanseras i november, men kommer att ta en del shoppinguppdrag i vanliga butiker i Trelleborg (Valen) och Malmö. Allt från snabbhjälp vid utprovning av t.ex. skor i en särskild butik på en kvart till shoppingrundor på två timmar. Funderar också på att starta upp shoppingrundor i grupp om det finns intresse, men då blir det fokus på trend, tips på var man kan hitta bra saker samt allmänna figurtips. Jag kommer inte att hålla föreläsningar utan satsa helt på digitala medier och tryckt media. Min specialitet kommer att vara shopping i webbutiker.

Maila gärna info@kathe.nu vid intresse och berätta vad du vill ha hjälp med (och om det gäller vanlig butik eller webbutik) så kommer jag med förslag och prisuppgifter. Kommer självklart att ha lanseringsrabatt. 🙂

12 Comments

 1. Anki
  4 October 2013 / 14:55

  Grattis till din personal shopper -examen!
  Väntar otåligt på bilder och recension av dom andra paret Please-jeans….;-)

 2. Mita
  4 October 2013 / 16:36

  Stort grattis till dig,bra jobbat..

 3. Molly
  4 October 2013 / 20:17

  Så himla roligt! Grattis! Var det den utbildningen du skickade länkar till mig på?

 4. Anna L
  7 October 2013 / 09:20

  Å, vad roligt! Grattis!

 5. 9 October 2013 / 09:48

  Vad roligt, grattis =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.