Kontorsplats i Malmö

Det finns ju faktiskt en hel del bra kontorshotell i Malmö, både större och mindre alternativ. Under nästa vecka ska jag börja titta på olika alternativ. Jag kommer till en början att jobba hemifrån ca 2-3 dagar per vecka men tror det är guld värt att jobba från en arbetsplats de andra dagarna som inte har tvättmaskin, diskmaskin och annat störande. 🙂 Och dessutom ha nära till butiker och enklare få till möten/luncher.

Kom på en smart grej – att hyra kontorsrum med någon annan som jobbar på samma sätt. Inspirerande och dessutom kan man dela på hyran. Så hojta gärna till om just du eller någon annan går i samma tankar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.