Träning och annat

traning

Ett tag var det bara jag på gymmet ikväll och då vågade jag ta en bild. Efter många år som bloggare vänjer jag aldrig vid att ta bilder på mig själv offentligt. Däremot skäms jag inte alls när jag är på restaurang och fotograferar maten. Haha! För det är ju ett helt normalt beteende.

1. Jag ska kolla upp Moschino-kampanjen, för jag ser inte heller en flik.

2. Imorgon ska jag lämna mina förskolebarn tidigt innan frukost så ikväll kokar jag sparristoppar för att Hektor ska tycka det är extra kul att gå dit. Chloé ska få hallon som hon tycker är svingott. Ja, Hektor gillar ofta grönsaker bättre än frukt. 🙂

3. Jag har börjat leta kontorslokal och ska titta på två de närmaste veckorna, och kanske en till. Jag tror att priset blir ganska avgörande om allt annat känns bra.

4. Är ni sugna på en frågestund?

4 Comments

 1. 29 September 2013 / 20:23

  Känner mig också lite fånig när jag tar kort på mig själv offentligt…

 2. 30 September 2013 / 05:31

  Absolut frågestund!!! Har massor med “färgfrågor” 😀

  • 30 September 2013 / 20:01

   Haha, vad bra. Jag börjar med ditt mail. Finns på morgondagens lista. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.