Garderoben

rensat

Gjorde ytterligare en utrensning igår där jag tog bort sådant jag passar i men inte känner mig bekväm i och därför inte använder. Målet är att kunna blunda och ta ett plagg och när jag ser det vill jag genast ta det på mig.

Det finns många olika regler när det gäller att rensa garderoben men mitt allra bästa tips är att hänga ut allt och sedan låtsas du att du ska shoppa och väljer bara det du vill “köpa”. Och då kan man fokusera på sådant som sitter snygg och bekvämt, har färg som lyfter dig och känns fräscht.

Man behöver inte heller ha en genomgående stil där precis allt passar med allt i garderoben. Det känns bara tråkigt och jobbigt, och inte minst enformigt. Men, det kan vara bra att ha olika stilgrupper i garderoben som går att kombinera fritt inom gruppen, och det behövs inte många plagg för att få till en bra grupp.

Mitt nästa steg är att få till bra stilgrupper i garderoben så att det blir lätt att mixa och matcha.

2 Comments

  1. 29 September 2013 / 09:04

    Jag stökade också omkring i mina garderober igår. Mest för att organisera för det blev inte så mycket utrensat som jag hoppades på. Fast nu inser jag att jag aldrig behöver köpa ett enda plagg till. Tror vi på den haha…. Ha en skön söndag. KRAM ANNA

    • 29 September 2013 / 13:30

      Det gör vi inte. 😉 Men jag känner att jag rensar bättre om allt åker ut och sedan plockar jag in godbitarna igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.