Liten dagens

dagens34

Boots Vagabond, byxor Gina Tricot, väska Marc by Marc Jacobs, svart blus Dagmar och svart jacka Barbour. Hinner precis lägga in den här bilden innan jag ska hämta barnen igen. En halvtimme själv på dagis denna fredag.

Byxorna ska jag rensa bort från garderoben och jackan ska jag försöka byta till en brun. Kul att ha börjat få grepp om mina färger och min kroppform. Nu ska jag börja makeovern på mig själv inna jag kan ta itu med andra mammor (främst)! 🙂

2 Comments

  1. 20 September 2013 / 13:19

    Är mönstrade byxor ofördelaktigt till din figur? Vilka kroppstyper passar i mönstrade nederdelar?

    • 22 September 2013 / 20:27

      Nej, egentligen inte, det är bra om jag drar blickarna nedåt med min figur, men jag upplever mönstret som ganska kantigt och hårt vilket inte är det bästa för mig. Jag har inte så “hårda” färger i mig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.