Min shoppinglista hösten/vintern 2013

lista

En shoppinglista är ett måste för att fokusera på/prioritera rätt saker. Mina lista ser ut så här i höst:

1. Två nya bh:ar från Sloggi

2. Trosor från H&M

3. Baslinnen från Åhlens

4. Ett dyrare “finbaslinne” från Filippa K eller Rosemunde

5. Ev. fler strumpbyxor från Falke, kanske i beige eller brunt?

6. Vardagstoppar/-blusar i färg, t.ex. brunt, grönt och tomatrött

7. Vardagsklänning i “mina färger”, gärna i brun/beige färgskala

8. Snygga jeans som kan användas till allt, ska börja att testa Please

9. Brun vaxad vinterjacka från Barbour (tänker kolla in rean efter jul)

10. Cognacsbruna lågklackade stövlar med rakt skaft i en klassisk modell (gärna rea sen men svårt att hitta till fullpris!). Eller kanske de nedan från Johnny Bull?

Hur ser din lista ut?

2 Comments

  1. 19 September 2013 / 08:55

    Min budget är strängt begränsad p.g.a. husköp och studier men om jag hade pengar finns det några saker jag skulle vilja investera i. Dels ett par bikerboots liknande de du visat. Har haft en billig syntetmodell de två senaste åren men nu kan jag tänka mig att investera i ett par dyrare eftersom modellen känns aktuell fortfarande.

    Pleasejeansen tycker jag är för dyra för ett trendplagg så några sådana blir det inte. Har köpt “kopior” istället. Har hittat på kappahl av alla ställen 🙂

    Sugen på någon lyxigare och lite mer klassisk väska. Kanske en neverfull eller en bayswater.

    En klassisk scarf i något finare material. Är inne i en period när jag vill bygga ut garderoben med mer klassiska plagg och accessoarer. Gissar att det hänger ihop med att jag vet att jag ska ut i arbetslivet snart och mest troligt kommer att omfattas av vissa klädkoder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.