Snygg kappa med rabatt

kamelkappa

Ni läsare efterlyste fler kapptips och här är en ullkappa från La Redoute som med kvällens rabattkod 322851 kostar 1599 kr. Den är 95 cm lång och materialet består av 70% ull, 20% polyamid och 10% kashmir. Märket är Laura Clement som brukar har klassiska plagg i fina material. Jag gillar den här kamelfärgen men den finns i svart och röd också för er som föredrar det.

Och hur snygg var inte modellen i det här håret? Synd att jag varken passar i lugg eller kort hår. Jag har ofta håret uppsatt nuförtiden och det är så trist. Kan man inte ha håret nersläppt tycker jag egentligen att man lika gärna kan klippa det i en snygg frisyr.

8 Comments

 1. 15 September 2013 / 20:57

  Wow! Den perfekta kappan! Fy vad snygg den var. Helt perfekt ju!

 2. 16 September 2013 / 07:22

  Ja jag håller med dig, hon var döläcker med den frisyren 😉
  Kram Anna
  (förlåt om jag lät lite som en gnällkärring ang. aktiviteter)

 3. 16 September 2013 / 08:08

  Supersnygg och håller med om håret, önskar jag kunde ha så;) kram Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.