Halsduk i ljus kamel

kamel

Jag är på jakt efter en halsduk i ull som passar till många färger och framför allt till min svarta ullkappa från La Redoute så jag slipper ha svart närmast ansiktet. Den här från Acne ser fin ut. Färgen heter ljus kamel men den är tyvärr av lammull och det brukar jag klia ihjäl mig av. Helst vill jag hitta en i djurvänlig merinoull eller kashmir, fast priset får gärna vara vänligt.

Har ni en varm halsduk redo att ta fram när det blir kallt?

5 Comments

 1. 13 September 2013 / 19:14

  Snygg!!!
  Älskar halsdukar och kan alltid behöva en ny. 😉
  Trevlig helg!
  Kram kram

 2. Petra
  13 September 2013 / 21:32

  Jag funderar lite kring att jag läst att vissa stylisten påstår att man inte ska matcha svart med färg. Utan hellre matcha färg med färg. Är det något som du har stött på i dina utbildningar som du läser nu? Tack för en bra blogg!

  • 6 January 2015 / 15:55

   Ok, då är det gamla fakta jag har. Tack för infon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.