Färganalys och bestämma hudtonen

farganalys1

Idag gjorde jag min första färganalys. Jag kommer inte att utbilda mig till färganalytiker men jag måste behärska färg och kunna se om kunden är varm eller kall i hudtonen för att kunna kalla mig personlig stylist, och jag måste göra minst sex godkända färganalyser för att bli godkänd på den delen och idag gjorde jag min första. Det blev en solklar höst – en varm och färgrik person!

På måndag ska jag göra mitt praktiska test inför personal shopper-diplomeringen. Längtar tills jag är klar så jag kan öppna min internettjänst inom styling. Domän är redan fixad!

P.S. Får man ha det så här kul? 🙂

2 Comments

  1. 13 September 2013 / 11:05

    Absolut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.