Inskolning dag 2 och avbiten framtand

Det blev stressigt att passa tiden så imorgon måste jag vara ute i riktigt god tid. Men vi hann i alla fall. 🙂 På parkeringen blev båda tveksamma så jag fick samla kraft och bära in dem till gården. Oj, vad tunga de börjar bli! Väl inne lekte de på bra och när vi skulle hem ville de inte det. Till slut hade jag samlat ihop dem, fått på kläder och fått in dem i bilen. Hemma åt de tidig lunch med god aptit.

Alla tre ser fram emot morgondagen! 😉 Då ska jag ta med något att läsa/plugga.

P.S. Dagen började tråkigt med att jag upptäckte att jag bitit av en del av framtanden. Så det blir till att åka till tandläkaren snart igen. Problemet är att det inte är så lätt för mig att komma iväg just nu. Och tänka sig, ikväll råkade jag bita av en bit av min vampyr-hörntand. Men det blev rätt snyggt så jag tror jag behåller den så. 😉

P.S. 2 Och tack Bernardica för hälsningen! 🙂

4 Comments

 1. 11 September 2013 / 19:53

  Kul att de tyckte det var roligt när de väl kommit dit. Det kommer säkert att bli perfekt för er alla. Tur att de har varandra. Kram

 2. 11 September 2013 / 22:26

  Men vilken otur du haft med tänderna 🙁 Stackars dig….hoppas du kommer iväg men förstår att det är mycket nu.
  KRAMIS

  • 12 September 2013 / 18:26

   Tack, men det finns värre saker tänker jag. 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.