Inskolning imorgon

Jag tycker det ska bli så spännande, imorgon kommer en pedagog hit på hembesök för att träffa mina två små och på onsdag är det dags att besöka förskolan för första gången. Ska bli mycket intressant att se om det skiljer sig att skola in två på en gång jämfört med en i taget och vem som anpassar sig snabbast till de nya rutinerna. Kommer de att hålla ihop eller kommer de att leka på varsitt håll? Visst, är de födda samtidigt och tvillingar men de är mycket olika till sättet tycker jag. Jag har fått ett schema som spänner över tre veckor och det verkar vara riktigt bra upplagt. Det här kan bara bli bra.

Det var nio samt fyra år sedan (bytte förskola) jag skolade in senast och jag har nästan glömt hur det var. 😉

6 Comments

 1. 9 September 2013 / 21:28

  Ja så spännande att se hur det kommer att bli. Man vet ju aldrig riktigt med de små liven.
  Lycka till och hoppas allt går smidigt 😀
  Kram Anna

 2. 10 September 2013 / 06:19

  Ååh lycka till!
  Det kommer gå jätte bra.
  Är precis klar med inskolning för min lilla och det har gått jättebra.
  Ha en fin tisdag!
  KRAM

 3. 10 September 2013 / 10:20

  Hej 🙂
  Följ mig gärna på instagram, Rebeccamikaelsdotter 🙂 (skaffade det förra veckan) säg till om du vill att jag ska följa dig tillbaka så gör jag det. Kramar missrebecca.se

 4. 10 September 2013 / 12:18

  Mina tvillingar var definitivt ett stöd för varandra när de skolades in på dagis för drygt tio år sedan. De är, precis som dina, en flicka och en pojke och trots att de inte är enäggstvillingar och väldigt olika till sättet varandras viktigaste person i livet. Vi föräldrar kommer långt efter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.