Något mindre eko

Garderoben blev faktiskt lagom full till slut, den här bilden tog jag innan det var klart. Jag ska dock göra en till lite mindre utrensning då jag inte hann prova alla kläder. Vissa plagg är svårare att rensa ut men jag klarade av att avlägsna bl. a. två kjolar från Dagmar, en skjorta/blus från Acne och en lång stickad kofta från Dagmar.

Tips! Om du har svårt att släppa ifrån dig vissa plagg så lägg undan dem i kartonger så länge så vågar du rensa mer effektivt. Det kan bli lite väl extremt att välja om du ska ha kvar dem i garderoben eller sälja/slänga/ge bort dem. Glöm inte att märka kartongen med datum och att det är utrensning av garderoben.

2 Comments

  1. Anni
    9 September 2013 / 06:57

    Dagmar? Ska du ha Bloppis?

    • 9 September 2013 / 20:32

      Japp, det blir bloppis men jag väntar nog tills mina två små börjat på dagis och börjat gå några timmar per dag så jag inte tar på mig för mycket. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.