KitchenAid köksmaskin Artisan

kit

Jag blir bara mer och mer sugen på att någon gång skaffa en köksmaskin från KitchenAid. På rea kostar de 4979 kr hos RoyalDesign.se. Vete sjutton om det kan vara värt det. Jag tänker på vilka väskor jag skulle kunna få för 4979 kr. 🙂

Vad säger du? Är det värt det? Är de bra? Lättdiskade?

11 Comments

 1. 9 September 2013 / 05:44

  Så läcker!

 2. Karoline
  9 September 2013 / 08:50

  Nej nej och åter nej. KitchenAid är inte ens bra, bara bra marknadsfört. Med taskig motor..Jag rekommenderar Ankarsrum. Svensktillverkad med superstark motor och kvalitet så bra att dina barnbarn kommer fortfarande använda den: http://assistent.nu/

 3. 9 September 2013 / 11:31

  Jag har den på bilden ovan. Samma färg och allt. De är så snygga men jag är övertygad om att det finns betydligt bättre. Den är absolut inte dålig men om den ska stå undangömd i ett skåp så skulle jag satsa på någon av de som fått bättre i test. Jag har alltid min framme och därför valde jag utifrån estetik. Finns tydligen en variant med starkare motor som ska vara bra men då kostar den närmare 8000 tror jag.

  Jag ångrar inte köpet dock och använder den ofta. Lättdiskad och lättanvänd. Har köttkvarn till också vilket är rätt skoj 🙂

 4. Carro
  9 September 2013 / 12:50

  Jag har den med starkare motor ( betydligt billigare där jag bor)
  Den är både lättdiskad och lättanvänd
  Om du bakar mycket bullar, bröd el använder tillsatserna ( skära rotfrukter mm)
  Så kommer du att ha mycket användning för den ( el annat märke)

 5. 9 September 2013 / 12:59

  Snygg är det iallafall. Jag vet inte om den är värd det för vi har en supergammal köksmaskin som funkar bra de gånger vi behöver en. Men den skulle nog passa hos dig! Vad duktig du har varit och rensat garderoben. Ha en fin måndag. Kram

 6. 9 September 2013 / 13:02

  Fick en på en jämn födelsedag i somras. Är mycket nöjd. Bakar bröd och bullar så det står härliga till. Med tanke på kommentarerna här så var det kanske en med stark motor jag fick för det funkar utmärkt. Ska köpa till ett tillbehörsset så man kan skiva, riva och allt möjligt!

 7. Eva
  9 September 2013 / 20:29

  Nej, den är ganska liten. “Assistent” har jag haft i 35 år och den är toppen. Är inne på
  min andra nu./Eva

 8. 9 September 2013 / 20:33

  Tack för alla tips! Även om det inte är aktuellt just nu ska jag spana in andra märken också.

 9. Mille
  5 December 2013 / 15:37

  Jag har haft den här på bild,och den kitchenAid med större motor,båda funkar inte efter typ 1 år.
  Är fina till pynt,och att bruka typ 1 gången i veckan.
  Jag har nu ankarsrum den är jättebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.