Välbehövlig vila

20130906-214613.jpg

Vilar ut i soffan efter en hektisk vecka. Jag är kanske ett nöt som tror att jag ska hinna plugga 150%, blogga och ta hand om två förkylda två-åringar. Samtidigt! Men jag gjorde det!! Vilar ikväll och imorgon siktar vi in oss på kräftskiva. Nästa vecka börjar inskolningen (den blev framskjuten en vecka) och då förväntar jag mig en lugnare vecka.

Trevlig fredagskväll! Och glöm inte att slappa – det är viktigt! 😉

4 Comments

  1. 6 September 2013 / 23:06

    Låter som om du haft det fullt upp 🙂
    Härligt att bara kunna slappa lite i soffan. Själv har det varit en späckad ledig dag för mig och i helgen blir det jobb men det är samtidigt kul när det händer saker hela tiden,
    KRAM ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.