Ska jag välja BB-kräm eller CC-kräm?

20130905-165310.jpg

Det kan vara lite knivigt att välja rätt, om man vill ha BB-kräm, CC-kräm eller foundation. Hittade en överskådlig bild i Kicks kundtidning på hur täckande de är. Bra grej att utgå ifrån.

Och så upplever jag att BB-kräm är krämigare och vårdande som en lätt dagkräm.

4 Comments

 1. 5 September 2013 / 22:25

  Tack för detta. Har aldrig riktigt fattat 🙂 själv använder jag tonande dagkräm, men är lite sugen på att testa BB-kräm. Upplever att foundation inte riktigt fungerar på mig eftersom jag är supertorr.

  • 9 September 2013 / 20:27

   Visst var det bra! 🙂 Testa BB-kräm ovanpå din rika dagkräm.

 2. 6 September 2013 / 05:37

  Tack för översikten! Har kört tonad dagcreme förut, men testar just nu bb-kräm (från nivea) och är nöjd. Att börja med den kändes lite som “nu tar jag på mig mitt höstansikte” efter att enbart använt hudkräm och solskydd under hela sommaren. Foundation tar jag bara till fest.

  • 9 September 2013 / 20:27

   Visst är det bra att det finns olika alternativ. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.