Kurs i Sociala Medier

Sociala medier kurs 1ME111

Igår startade min kurs i Sociala Medier som Linnéuniversitet håller i. Beställde hem böckerna The Dragonfly effect och Gilla! idag från Bokus. Ser så fram emot kursen som verkar vara mycket bra upplagd. Det bästa med att plugga ämnet är att “tvingas” göra saker och använda verktyg jag annars inte skulle göra. Jag ville också att det skulle vara på universitetsnivå så att allt är vetenskapligt förankrat och inte bara svammel. Ska bli intressant att se hur lite eller mycket jag kan i en tid när alla användare av sociala medier tror de är experter. 😉

6 Comments

 1. Molly
  5 September 2013 / 09:07

  Visst verkar det lovande? 🙂
  Men svårt med MindMaps tycker jag

  • 5 September 2013 / 20:56

   Ja, jag har inte sysslat så mycket med sådant. 🙂

 2. 5 September 2013 / 21:16

  Så spännande!! Lycka till!;)

 3. 3 November 2015 / 13:52

  Hinner böcker och vetenskap med eller är det för mycket trender och “snabba puckar” att ta hänsyn till?

  • 4 November 2015 / 09:06

   Eftersom intresset för sociala medier är så stort så tror jag att vetenskapen har hunnit ikapp. 🙂 Men sen kommer det säkert nya teoretiska modeller som måste undersökas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.