Välkommen fina blusen!

Den här blusen från H&M trend köpte jag också igår. Den funkar utanpå samt helt eller delvis nerstoppad. Gillar skarpt att den har rejäl urringning vilket är snyggare på mig än en blus knäppt upp till halsen. Den är självfallet off-white vilket är så mycket bättre på mig än helvitt.

Jag gillar den skarpt! 🙂

9 Comments

 1. Anna
  4 September 2013 / 19:07

  Jättefin! Kostar den 399? Kan man inte köpa hm trend på nätet?

  • 5 September 2013 / 20:56

   Ja, stämmer. Jag välj visa alla plagg och sedan filtrera och välj trend. Tyvärr kunde jag inte se just den här blusen men där finns fler fina plagg.

 2. 5 September 2013 / 07:49

  Kan man få se den på kanske? 😉

 3. 5 September 2013 / 09:38

  Jättefin, har också spanat in den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.