Malmö tur & retur

H&M trend malmö

Jag var hos min tandläkare idag för att putsa (eftersom han inte hann med det sist) och efteråt kikade jag in hos H&M Trend, Gina Tricot, MQ, Kicks, Håkansson och några andra butiker. Tyckte inte det fanns så mycket roligt i butikerna än, men jag hittade två plagg hos H&M Trend som fick följa med hem. Hade en kupong på 150 kr som jag passade på att nyttja. 🙂

Buffén på Hansa var inte fräsch och det var bara jobbigt att åka in mitt i smeten med alla vägarbeten. Jag tänkte göra mitt praktiska test på personal shopper-kursen men kände mig inte inspirerad så jag tror jag väljer Valen i Trelleborg eller Emporia i Hyllie istället. Jag tror faktiskt jag undviker att åka in i Malmö fortsättningsvis. Om jag inte ska till min tandläkare eller för att roa mig. Nej, jag håller mig till Valen och Emporia!

 

2 Comments

 1. Eva
  5 September 2013 / 17:19

  Jag håller med om att det är nästan omöjligt att ta bilen till Malmö numera. Men hur ska man göra?
  Ingen tänker på oss som faktiskt måste ha bil för att kunna komma fram. Det är urdåligt !!!
  Jag tänker välja Hyllie i fortsättningen. Där kan man ta tåget dit och där finns allt faktiskt.
  Eller så får man åka till Trelleborg. //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.