September!

20130901-205311.jpg

Känns fantastiskt att det har blivit september! Snart är det dags för strumpbyxor, snygga höstboots och fina halsdukar. Lite tråkigt dock att det florerar fler förkylningar. Hektor har blivit förkyld så det dröjer väl bara någon dag innan Chloé också är det.

Idag på gymmet gav jag järnet som aldrig förr, om jag själv skulle trilla dit och inte kan träna på en eller flera veckor. Det vore väldigt synd då jag kommit igång riktigt bra den senaste månaden. Det syns inte än men det känns och jag har kunnat öka på vikterna, särskilt för triceps och ben.

Imorgon kväll har jag planerat in en snabbvisit hos en kompis med mat och tarotkort, såvida barnen inte blir sämre, för då får vi nog vara två som nattar. Håll tummarna för att det funkar, för sedan kan det nog dröja innan vi hinner ses.

Har ni hunnit komma in i höstrutiner och förkylningar? 😉

1 Comment

  1. 2 September 2013 / 20:57

    Vad kul, kan du lägga tarot? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.