Mönster ger en extra dimension

MQ
Det kan bli lite trist om man kör med enfärgat jämt. För att få det att hända lite mer i outfiten kan man tillföra plagg med mönster/prints eller struktur i tyget. Det behöver inte vara storblommigt med mycket färg, enfärgat och diskret mönster kan också blir fint och är lättare att matcha med andra plagg i garderoben, som de här byxorna från Zoul som finns hos MQ för 599 kr.

Tips! Se upp med detaljer på höfterna, som i det här fallet dragkedjor, om du inte vill dra blickarna till ditt höftparti. Vill du däremot dra blickarna till dina höfter, är de här byxorna perfekta. 🙂

8 Comments

 1. 30 August 2013 / 21:36

  Snygga jeans!

 2. 31 August 2013 / 10:32

  Fina och håller verkligen med, det piffar upp:)
  Trevlig helg!

 3. 31 August 2013 / 14:16

  Dem måste jag spana in! Supersnygga! =)
  Kram

 4. 31 August 2013 / 18:48

  Så himla fina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.