Vad ska jag bjuda på lunch imorgon?

Proteinbar Goodlife

Jag har bjudit hit min bästa kompis (en trevlig tjej, kan ni tänka er? ;)) på lunch imorgon men vet inte vad jag ska bjuda på för något. Har inget skoj hemma och vet inte om jag hinner iväg för att handla innan hon kommer. Hemma har jag färska lasagneplattor, frysta ärtor, smör, lök, ägg, lax och liknande. Det ska helst vara snabblagat också. Annars får jag bjuda på några proteinbarer från Goodlife som jag hämtade ut idag. De är i alla fall väldigt goda i smaken caramel coco. 🙂

2 Comments

  1. 29 August 2013 / 18:51

    Omelett med en sallad tycker jag är super om man bara ska “slänga ihop” något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.