Jag gillar Clinique Superdefense CC Cream spf 30

Clinique Superdefense CC Cream spf 30

Jag hittade ett prov av Cliniques CC-kräm i en tidning igår och testade i morse på vinst och förlust. Måste säga att det var ren vinst.

Jag gillar också Decleors BB-kräm men denna täcker mer och huden blir snyggare i både färg och lyster. Den är inte lika krämig som Decleors BB-kräm men har man bara jobbat på med hudvården innan är det inget problem. Den torkar in ganska snabbt så det gäller att vara snabb. Jag behövde bara svepa över lite mineralpuder över T-zonen och sedan kände jag mig färdigmejkad för en vardag.

Jag testade light/medium vilket är något på gränsen för mörk, även om det funkade, så jag beställde  light från Harmonique som säljer den för bara 266 kr.

2 Comments

  1. 28 August 2013 / 15:17

    Fick den också igår i tidning och tänkte att den blir spännande att testa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.