Matthew Williamson Lindex

Matthew Williamson Lindex

Matthew Williamson Lindex

Matthew Williamson Lindex

Här är bilder från Lindex samarbete med Matthew Williamson. Kollektionen släpps den 4 oktober, lite mer än en månad bara, och jag tycker det ser lovande ut. Jag gillar särskilt mönstermixen på sista bilden men för egen del ser jag inget passande så jag kommer inte att köpa något om det bara kommer plagg i de här färgerna.

Vad tycker du?

4 Comments

  1. 27 August 2013 / 21:16

    Nja jag vet inte heller om det blir något köp.
    Det sa liksom inte klick…;)
    KRAM

  2. 27 August 2013 / 22:09

    Jag älskar väskorna i kollektionen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.