Härlig fredag och snart personal shopper

Vaknade upp och fick ett härligt mail – jag har klarat det teoretiska provet och kan snart titulera mig som diplomerad personal shopper. Kvar är ett praktiskt prov, det ska jag göra sen när barnen är inskolade, och att skriva en “assay” om hur jag ska nischa mig.

Jag valde nämligen bort utbildningen hos den “kända TV-stylisten” då jag vill bygga mitt eget varumärke och inte förlita mig på någon annans. Jag valde två utbildningar på olika skolor – personlig stylist och personal shopper. Personal shopper motsvara ca 10 h pluggande, det är därför jag hunnit bli klar med det, och personlig stylist ca 40 h.

4 Comments

  1. Debbie
    23 August 2013 / 17:17

    Det låter som två jättespännande utbildningar! Jag undrar vart du hittade dessa då jag och min kompis är nyfikna på vad det är du pluggar!

    • 26 August 2013 / 21:03

      Sök på stylist och personal shopper samt AICI så hittar du utbildningar som är godkände av internationella imagekonsulter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.