Rensa badrumshyllan och fyllt på med nytt

I förmiddags fick jag en liten stund över så jag rev ner precis allt i badrumsskåpet. Jag slängde 25%, satte tillbaka 50% som jag vill använda i höst och sparade 25% i en låda för att kunna ta fram vid ett annat tillfälle. Lämpligt nog kom brevbäraren med mitt paket från Skincity. Det innehöll bandå från Decleor, serum från Jan Marini och ett kit från Murad mot acne att ta till när min hud blir galen (händer alltid mellan årstidsväxlingar). Jag hade tänkt testa en serie från Carita men jag vågar inte byta riktigt än. Det får först bli höst på riktigt.

Nu har jag koll på vad jag har, mer än vad jag trodde som vanligt, och kan konstatera att jag behöver ögonkräm, handkräm och tandkräm.

Hoppas ni blev inspirerade! 🙂

Tips! Se till att bunkra upp med kraftigare krämer inför hösten och vintern.

7 Comments

 1. Kattis
  21 August 2013 / 13:37

  Jag har snarare tänkt minska användning av krämer efter att ha sökt på artiklar med vad antirynkkrämer ger för resultat. Det verkar som det viktigaste är vad vi gör med kroppen inifrån 🙂 så bra mat, inte röka och dricka mkt vatten. Sen halkade jag in på faceyoga som gav synliga resultat direkt!

  Jag slänger bara de produkter som är slut annars är jag emot att slänga om det fortfarande finns kvar. Jag vill hellre använda produkter som funkar till mkt för att på så sätt ha färre saker. Ändå är skåpen fyllda så det tar tid!

 2. 21 August 2013 / 16:53

  Min hy är alltid torr men det är extremt på vintern! Tipsa gärna om bra dag och nattkrämer för det ändamålet!:-)

 3. 21 August 2013 / 18:56

  Skönt med utrensning då och då. Själv ska jag till att köpa ny nattcreme eftersom den gamla sjunger på sista versen nu. Känner bara att den jag brukar använda är lite för dyr så kanske jag får tänka om lite 😉
  KRAM

  • 22 August 2013 / 08:13

   Jag försöker också tänka lite ekonomiskt fast jag gillar riktigt dyra. 🙂

 4. Emma
  21 August 2013 / 21:29

  Alltid kul med nya krämer 🙂 Angående handkräm tycker jag Bodyshops med hampa är fantastisk.

  • 22 August 2013 / 08:13

   Tack för tipset, den ska jag testa nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.