När väskan blir för somrig

Bland mina vardagsväskor finns den här från H&M tillsammans med en cognacsbrun och en svart från Marc by Marc Jacobs. Jag har trivts väldigt, väldigt bra i den här kantiga modellen men tycker att den är för somrig och ömtålig för den hårda vintern. Den måste läggas undan till kommande vår. Jag kommer dock att sakna den, inte bara för modellens skull, utan också för färgen, för att den är så neutral och bra.

Och vet ni vad, jag tror jag har hittat en som passar bra inför vintern. Den är ganska kantig i modellen men har samtidigt några enkla, lyxiga detaljer. Färgen är något mörkare än den på bilden men inte cognacsbrun (vilket jag gillar men redan har) utan den är neutralare.

 

Här är ett färgprov. Vad tror ni, kommer den att passa min garderob? Funderade först på en i klatschig färg men den här tror jag blir lättare att matcha och mer gångbar.

2 Comments

  1. 21 August 2013 / 05:09

    Tror det kommer bli jättebra!

  2. 21 August 2013 / 09:07

    Superfin!! 🙂 Vill ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.