Pluggat en hel del idag

Så kul att plugga mode, jag blir helt uppslukad när jag sitter och pluggar. 🙂 Idag hann jag en hel del då jag fick hjälp med barnen, så jag passade verkligen på och släppte nästan allt annat. Allt utom att fixa saker inför skolstarten nästa vecka och ev. bloggsamarbeten längre fram. Och mat förstås. Gjorde extra köttfärssås så att lunchen blir lätt att fixa imorgon.

Jag har bestämt tid vad gäller rabattkoden. Det blir på måndag mellan kl 21 och 22 så hinner ni kika i helgen i lugn och ro och på måndag kväll shoppar ni loss när ev. barn sover. 🙂 Kan avslöja att kategorin blir klänningar.

3 Comments

  1. Linda
    18 August 2013 / 19:26

    Vad är det för kurs du pluggar? Lät himla kul! /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.