Dom ska få smörj varje dag

nagellolja från opi

Nej, inte barnen, men naglarna. 😉 Nagelbanden är torra och trista och handkrämen räcker inte riktigt till så jag passade på att köpa OPI Avoplex Cuticle Oil från Beautyplanet när jag beställde andra “lagervaror”. Jag bunkrar upp inför hösten när jag hittar billigt men bra.

Jag gillar nagellacken från OPI så därför vågade jag satsa på den här nageloljan som jag inte har använt förut. Efter två dagars användande är jag jättenöjd. Trevligt med dropp-pipett och nagelbanden börjar redan återhämta sig. Bra, för jag tycker att ofixade naglar drar ner hela outfiten. Med fixat menar jag inte värsta röda lacket, men lite olja och en naturlig färg gör verkligen susen.

Har ni någon favoritprodukt inom nagelvård?

5 Comments

 1. 13 August 2013 / 20:32

  Räknas väl inte som nagelvård precis men jag är väldigt nöjd med Depends Gellack. Är alldeles för lat och oförsiktig med mina naglar så vanligt lack känns bortkastat. Gellacket sitter som berget i flera veckor men till slut får man ju alldeles för mycket utväxt. Annars tycker jag att nagelolja är riktigt bra och något som faktiskt ger resultat. Sedan att peta ner och klippa nagelbanden med nagelbandssax är ett måste för mig annars växer de upp på halva nageln 😀

  • 13 August 2013 / 21:07

   Mycket bra tips! Jag har inte testat Depends gellack än men får väl göra det. Är det svårt att få av?

   • 18 August 2013 / 09:18

    Inte på mina naglar. När det börjat växa ut brukar jag pilla upp en kant och dra bort det. Fungerar inte det så använder man medföljande remover som man låter sitta kvar med fingertopparna inlindade i folie några minuter.

 2. B-M
  13 August 2013 / 20:53

  Shellac, enda lacket som hålls snyggt längre än en dag på mina fingrar….

  • 13 August 2013 / 21:06

   Tack för tipset – det ska jag kolla upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.