Nytt träningslinne

Träningslinne från Reebok

Träningslinne Reebok

En del av mina träningskläder, särskilt överdelarna, har börjat bli urtvättade och trista i färgen, därför slog jag till på detta rosa träningslinne från Reebok i den lokala sportaffären. På rea! Hittade ett par snygga skor också men eftersom jag aldrig kör cardio blir de aldrig slitna och jag får därmed aldrig möjligheten att köpa nya träningsskor. Vilket dilemma, cardio och nya skor eller slippa cardio och behålla de gamla. 🙂 Jag väljer lätt det sista alternativet. Jag skulle lika gärna kunna ha badtofflor som vissa killar kör med. *haha*

Visst är det mycket roligare att träna med nya träningskläder?

4 Comments

 1. 12 August 2013 / 06:53

  Det är mycket roligare att träna med snygga kläder. 🙂

 2. Camilla
  12 August 2013 / 15:38

  Varför kör du ingen cardio?

  • 12 August 2013 / 22:34

   Jag tycker jag får upp pulsen ändå när jag värmer upp 10 minuter på cykel och när jag tar i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.