Titta, vad jag hittade!

20130806-194553.jpg

Vitt nagellack som jag glömt att jag hade. Tänker beställa bl. a. nagellack, hudvård och proteinpulver ikväll men då kan jag stryka nagellacket. 🙂 Testar det nog redan ikväll så jag märker om det blir för vitt eller ej. Vill inte ha Tipex-look på naglarna.

4 Comments

 1. Eva
  6 August 2013 / 19:13

  Hej
  Har du bestämt vilket teckensnitt/variant av “Käthes Mode” du ska ha? För nu såg jag att det var ny look igen, men ju svårt att bläddra tillbaka och se vilka du också haft senaste veckor.
  Denna kan funka, inte trist, men inte heller wow, lite mellan, tycker jag.
  /Eva

  • 6 August 2013 / 20:11

   Jag tror jag ändrar teckenstilen sist. Redan ikväll tror jag att illustrationen kommer upp och sedan blir det ny outfitbild och därefter ändrar jag teckenstil till något som passar. Slutligen blir det justeringar av det övriga. 🙂

 2. 6 August 2013 / 20:40

  Det är SÅ snyggt med vita naglar!! Måste själv köpa ett nytt snart;)
  Ha en fin kväll.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.