Sjalar i fina färger

grön sjal

gul sjal

Till hösten ska jag köpa fler sjalar i mina färger, men det känns för varmt i denna hetta  så jag kan inte förmå mig att testa nu. Det får bli sen när jag ändå ska kolla in butiksutbud till bloggen. Jag gillar dessa sjalar i grönt och gult från American Vintage. Ser mjuka och fina ut. Kostar 225 kr styck på rean hos Kids&Friends.

Jag upptäckte att Kids&Friends har en butik i Staffanstorp, inte så långt härifrån, så jag ska dit sen och testa jeans från Please. Mailade och hörde efter, och jajemän, det fanns olika storlekar hemma. Tänkte det var bäst att höra efter innan för i många e-butiker är vissa storlekar ofta slut.

6 Comments

 1. 6 August 2013 / 06:14

  Jag undrar över please jeansen har fått för mig att de är väldigt smala i benen
  Jag har lite kraftigare vader och undrar hur de är då
  Vet du?

  • 6 August 2013 / 20:13

   Jag har inte testat än så jag vet inte säkert. Jag vet bara att de verkar rymligare upptill.

 2. Marina
  6 August 2013 / 19:55

  och i slutet på aug öppnar kids & friends på triangeln i malmö!!

 3. 12 August 2013 / 18:49

  Hej Käthe! Vilka härliga sjalar, superfina färger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.