Ditt och datt

Idag har vi varit på 67-årskalas. Gott med lax, fräsch frukt- och bärsallad och slutligen tårta från Mimmas i Vellinge!

Vi har också lyckats med bedriften att överleva värmen tidigare under dagen. Men jag njuter av det faktum att det är den 4:e augusti och att värmen inte kan hålla i sig hur länge som helst. Jag räknar med sköna sensommartemperaturer inom några veckor.

Jag har läst på om olika stylistutbildningar och lyckats sortera bort så jag har tre kvar att välja mellan. Jag har använt min analytiska förmåga och ska övergå till den intuitiva magkänslan för att slutligen välja en. Ser verkligen fram emot det!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.