Val av modekurs – stylist eller imagekonsult?

Sitter här och väljer och vrakar bland modekurser och sorterar bort de som inte är godkända av större organisationer. Svårt att välja inriktning –  imagekonsult eller stylist. Jag vill helst kunna allt. 🙂 Men jag tror att stylist är mer gångbart och välkänt i Sverige än så länge. Eller? Jag vill i alla fall blir expert på hur jag klär olika kroppstyper och allt vad det innebär, så att ni kan få riktigt bra råd här i bloggen. Och personal shopper är ett måste – perfekt att kombinera med min shoppingerfarenhet online. Jag är helt enkelt väldigt sugen på att utveckla bloggen som jag skrivit om tidigare.

Tanken är så här: utbilda mig – göra en makeover på mig själv inklusive garderobsrensning och därefter ny bloggtjänst.

8 Comments

 1. Anni
  1 August 2013 / 20:31

  Stylist röstar jag på. Imagekonsult är säkert bra, men låter som något politiker håller sig med.

  • 1 August 2013 / 20:33

   Tack för synpunkten! Ja, jag tror jag kör på stylist. 🙂

 2. Anna L
  1 August 2013 / 23:38

  Jag tycker att du resonerar helt rätt! Det ska bli mycket spännande med nya tjänster osv. Jag följer dig slaviskt! 😉

 3. 2 August 2013 / 08:22

  Spännande Tycker också att du tänker rätt

 4. 5 August 2013 / 21:52

  Vad har du hittat för kurser? Nyfiken!
  Kram
  Carina

  • 6 August 2013 / 20:14

   Jag har mest sneglat på kurser i London och San Fransisco. Om det blir den i London så får man inte säga att man läser vis dem förrän an är färdig stylist, då det är en känd TV-stylist. Men jag kan nog snart berätta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.