Dagens outfits med detaljer

Det blev lite färg som utlovat! 🙂 På dagen hade jag mönstrade byxor från La Redoute, sandaler från Vagabond, topp från Hunkydory och väska från H&M.

Kvällens smycken. Allt från H&M tror jag, utom giraffarmbandet. En gammal goding från Kenneth J Lane.

Och det här ska likna kvällens outfit. Tyvärr kom jag åt exponeringsinställningarna så de inställningarna blev helt åt skogen. Men jag hade ingen tid alls till att ta om bilderna. Jag kan ju berätta att jag har på mig svart kortärmad blus från Gina Tricot, svart långkjol från Dagmar, svarta och guldiga sandaler från Donna Girl och samma väska som bilden längst upp. Dessutom smycken (se bilden ovan).

Den utbakade flätan gav ganska mycket volym i håret (den här bilden tog jag nyss när volymen hunnit avta). Naglarna är målade med Chanel Péridot nr 531.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.