Dagens outfit: Tisdag

dagens outfit tisdag dagens outfit tisdag

Jag är så tråkig för jag har snöat in på svart. Men det ger snart med sig, ska ni se. 🙂 Jag har på mig t-shirt från Acne, volangkjol från La Redoute, skor från Nelly, väska från H&M och armband från H&M och Kenneth Jay Lane.

Snart är det lunch, sedan ska jag göra några ärenden och därefter hoppas jag hinna börja rensningen. Jag börjar med de minstas rum. Sängarna ska bort, kläderna ska säljas och det ska möbleras om.

2 Comments

  1. Sandra
    30 July 2013 / 18:30

    Hej Käthe! Är en Stockholmstjej som ska med sambon till Malmö för första gången i morgon. Har du tips på vad man inte får missa? Butik (gillar mode/inredning), restaurang eller platser?! Tack på förhand! Sandra

  2. 30 July 2013 / 20:15

    Nu har jag varit rätt så isolerad från Malmö de senaste tre åren pga av graviditet och tvillingbarn 🙂 men när det gäller affärer så tänker jag på Hansa, Åhlens, Factory och No 8. Finns lite designbutiker vid kanalen också t.ex.. När det gäller restaurang så rekommenderar jag Epicure och du gillar italienskt. Mysigt på deras lilla innergård. Annars hamnar alla förr eller senare på Lilla Torg. Vill du har mer info så rekommenderar jag dig att besöka Annika som har bloggen Soulcityguide: http://soulcityguide.com/.
    Hoppas du får en trevlig vistelse! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.