Tyck till om den kommande bloggdesignen!

Jag håller på att testa olika stilar/mallar och kommer sedan förmodligen att ta till professionell hjälp för att få till det sista finliret, men jag skulle vilja veta vad ni tycker om olika stilar. Vad tycker ni t.ex. om den här ganska moderna som passar perfekt när man surfar med mobilen? Det är ju trots allt ni som läsare som ska gilla designen.

Själv tycker jag att denna blir övermäktigt stor när jag sitter vid min stationära dator men jag gillar den verkligen när jag använder iPhonen. Ett plus för att man faktiskt kan förstora bilderna med mobilen, många mobilanpassade sidor saknar detta och det stör mig jättemycket.

Jag kör den här designen idag så ni hinner tycka till, och så tar vi ny imorgon, OK? Hoppas ni hinner tycka till och inte enbart ligger på stranden och latar er. *haha*

Uppdaterat!
Jag tror jag byter design senare ikväll. Så passa på att testa.

11 Comments

 1. Carro
  23 July 2013 / 12:36

  Håller med att den är för stor!
  Läser inte din blogg via mobilen utan via dator, iPad)

  • 23 July 2013 / 12:43

   Visst är den. Och alla bloggare som byter design byter till denna typ av design så jag kände att jag vill testa. Testa om jag vänjer mig. 😉 Men det kanske räcker att minska textens storlek?

   • Christine
    23 July 2013 / 13:15

    Svårt att kommentera från mobilen, textrutan blir avhuggen pga för stor.

 2. 23 July 2013 / 13:19

  Så dumt, men bra att du upptäckte det. Tack!

 3. Kattis
  23 July 2013 / 14:17

  Både den nu och den du råkade lägga in tidigare känns bättre än den du haft iaf. kolla att det står att designen är responsiv då fungerar den på alla typer av skärmar.
  Visst kan man göra mkt med WP men att hårdkoda designen innebär att en annan skärmstorlek kan totalt förstöra den därför är det bättre att använda dig av responsiv design. Om ngn hjälper dig se till att de kan göra ngt som inte bara ser bra ut utåt sett men är också begripligt inifrån (själva koden-apparna) om du vill anpassa den själv senare.

 4. N
  23 July 2013 / 15:38

  NEEEEJ har du tagit bort nästan alla blogglänkar?! 🙁

 5. Cia
  24 July 2013 / 08:35

  Ser proffsigare ut! Tror att det skulle se fantastiskt o mer professionellt ut men en bättre header och såklart en bättre bild på dig så att säga. Det enda jag ser är att det går inte så bra – för stor för iphone, om jag skulle läsa den i mobilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.