Då var det dags för design nr 2

design2

Det var lite jobbigt att byta tillbaka till den här gamla typen av design igen. Men jag tror den skulle kunna bli bra med en riktigt snygg header (vet precis hur jag vill ha den) och en ny outfitbild som ser proffsigare ut. Det jag inte gillar är att sidan inte är responsiv, jag retar mig på de tunna störiga linjerna som jag tycker är helt onödiga och jag vill att man ska kunna klicka på “Kommentera” efter inlägget. Det är inte alls logiskt att man ska behöva scrolla upp igen för att kunna kommentera. Jag gillar teckenstilen och att sidan är ganska ren trots allt.

Vad tycker ni? Vilken av de två typerna föredrar ni?

Uppdaterat kl. 10:46
Jag har ökat textstorleken och då kan jag lätt läsa texten med mobilen. Kan ni? Jag har också hittat ett sätt så att jag kan mobilanpassa bloggen så det skulle kunna lösas sen. Jag skulle kunna leva med den här designen med ny header, ny profilbild, flytta ner “Skriv kommentar” så det ligger efter inlägget och göra det luftigare mellan inläggen så det blir tydligare separation.

kl. 11:59
Jag har flyttat ner “Skriv kommentar” och gjort den texten större.

kl. 12:04
Och luftigare mellan inläggen.

6 Comments

 1. Christine
  23 July 2013 / 22:24

  ÄLSKAR den här! Supersnygg!!!

  • 23 July 2013 / 22:34

   Vad skoj! 🙂 Ska bli intressant att höra vad de andra tycker också.

 2. Carro
  24 July 2013 / 13:17

  Mycket bra:)

 3. Stina
  24 July 2013 / 20:34

  Gillar också denna nya design. Funkar super när jag oftast surfar i mobilen. Däremot kommer skolfröken i mig fram och petar på stavfelet högst upp. “Käthes mode | shönhet, …” Annars kanon!

  • 24 July 2013 / 22:35

   Vad bra! 🙂 Oj då, jag lovar bättra mig fröken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.