Min lilla helg

Sambon tog ledigt i fredags så vi bjöd hem vänner på grillning. Så härligt det var att stå och softa vid grillen med ett glas rosévin och snacka skit medans männen tog hand om barnen. Efterrätten jag hade tänkt bjuda på fanns inte i frysen för jag hade råkat äta upp den…., så då fick det bli pannacotta som stod för räddningen. Alltid bra att ha grädde och vaniljstång hemma. Dagen efter var jag rätt seg efter grillningsfix och en vecka med barnen så jag somnade faktiskt i soffan på lördagen. Skönt att få sega till sig lite.

Idag tänkte vi första bada i Skanör och därefter äta på Aldo. Det var kö ända från Höllviken och ingen parkering alls vid hamnen så vi valde att först äta pastalunch på Aldo med obligatorisk glass efteråt och därefter försöka hitta en ledig strand.

Det blev Höllviken där hundar och barn samsades om den lååååånggrunda stranden. Varmt i vattnet var det också och jag vill inte veta varför. 🙂 Barnen var i alla fall mycket nöjda vilket var målet.

Imorgon kväll blir det tarotkväll med bästa kompisen (kul att vi kan träffas oftare nu) och jag tänker bjuda på lavendel- och vaniljglass till efterrätt. I höst blir det full rulle för oss båda och då hinner vi inte vara så sociala så vi passar på så mycket som möjligt nu.

Detta har jag alltså gjort istället för att blogga. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.