Mina två kjolar med vidd

Som utlovat visar jag här mina två ganska nya kjolar med vidd med anledning av det här inlägget igår. Den första köpte jag från H&M Trend på rea för bara 100 kr, som jag har skrivit förut. Tyget är mycket tjockt och stretchigt, och jag gillar modellen skarpt. Den andra kommer från La Redoute och tyget är quiltat. En riktig myskjol! OBS! Rabattkod 285804 ger 30% rabatt hos Lareoute.

Jag tänker använda dem, en i taget förstås, vid nästa varma festtillfälle och till hösten med svarta strumpbyxor. Jag har mina aningar om att de kommer att bli mycket använda, särskilt till hösten.

Typiskt att jag slarvat med BUS av benen den här veckan när jag skulle visa upp dem. 😉

5 Comments

 1. Eva
  17 July 2013 / 21:11

  Så jättesnygga de är på dig. /Eva

 2. Elin
  26 May 2014 / 09:28

  Kan du tänka dig att sälja den vänstra kjolen? 🙂

   • Elin
    1 June 2014 / 17:38

    Oj, det beror helt på skicket! Och vilken strlk är det? Kontakta mig gärna per e-mail: eriksson.e.l@gmail.com! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.