Att läsa och bläddra

Sambon har börjat natta twinsen i samband med amningsavvänjning och stora sonen sover över hos mormor och morfar så jag har haft hur mycket tid över som helst om kvällarna. Jämfört med innan i alla fall. Ikväll ska jag bläddra i senaste Costume och Allt i Hemmet och börja läsa Nextopia.

Nu finns det möjlighet att komma iväg på kvällarna framöver och då tänker jag närmast på kvällsfika hos kompis, bio och träning. Härligt, härligt!!!

2 Comments

  1. Anna O
    12 July 2013 / 13:05

    Min tjej är nån månad yngre än dina och jag (natt)ammade henne i 15 månader typ. Slutade i samband med att jag hade en lång period med nattjobb och GUD vad skönt det var på ett sätt men samtidigt saknade jag det lite…. Nu sover hon hos oss ändå på nätterna så gosa får man ju ;-). Men såååå gött att kunna vara iväg kvällstid/nattetid utan större bekymmer. Jag har ju jobbat sen hon var 11 mån, treskift, så pappa har ju nattat länge, men när jag väl är hemma vill jag göra det. Men som sagt, för att göra en kort historia lång :-), så är det gött att kunna dela på det! Kram och fortsatt skön sommar.

    • 14 July 2013 / 22:40

      Ja, verkligen skönt att vara mer “fri”. Och att kunaa mysa utan amning. Stora sonen ammades bara till 13 månaders ålder och då tyckte jag att det kändes lite snopet att det var över. Men denna gång var det bara skönt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.