Semestern slut

Nu har vi haft tre veckor tillsammans och från och med imorgon är det rutiner igen som gäller. Vi har hunnit gå på restaurang två gånger själva och gjort små utflykter med barnen. Vi har dock inte grillat alls och inte varit på stranden heller då vädret inte har varit riktigt sommarvarmt, så det ska vi försöka få till nu i juli. Danmark är också ett måste.

Jag kommit in på fler kurser/utbildningar än vad jag mäktar med (dock inte apputbildningen i Malmö som jag siktade på) så jag måste tacka nej till något. Himla trist men till slut kunde jag bestämma mig. Vaknade i morse och var säker på hur jag skulle göra. Det funkar alltid att lista upp för och nackdelar. Bästa problemlösningen oavsett vad velandet gäller. 🙂

P.S. På fredag är antagningen till högskolor och universitet klar. Jag har bl.a. sökt den här kursen om sociala medier jag räknar med att komma in på. Har också sökt den här och den här kursen. Jag upplever det dock som att söktrycket är högre nu än för en femton år sedan så jag får se hur det går.

Fler som väntar antagningsbesked?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.