Tintin Style har gått i konkurs

Jag har fått reda på att Tintin Style tyvärr också har gått i konkurs. Det var inte så länge sedan Miss Greta gick i konkurs. Miss Gretas webbutik har förresten köpts upp av Nobo Design.

Tyvärr så misstänker jag starkt att ännu en svensk e-butik inom mode går i konkurs eller lägger ner inom kort. Jättetrist eftersom de här mindre e-butikerna ofta är mysigare att handla ifrån än större och sätter en trevlig prägel på modeatmosfären.

8 Comments

 1. Ella
  6 July 2013 / 18:52

  Kändes nästan lite oväntat med tanke på att många bloggar “tipsat” om Tintin style och gillat butiken… Håller med om att det är trist, man vill ju ha en blandning av små butiker som handplockar saker och de stora drakarna.

 2. Caroline
  11 July 2013 / 23:13

  Det är verkligen jättetråkigt…Jag fick mail av en tjej där den 1 juli angående en reklamation på en jacka jag köpt där och den 3 juli har de gått i konkurs. Vad ska jag nu göra med min reklamation? Det var en Odd Molly jacka så kanske ska jag vända mig direkt dit…

  • 14 July 2013 / 22:39

   Oj, vad trist. Jag hade försökt maila konkursförvaltaren och fråga.

 3. Anna
  20 July 2013 / 11:22

  Nobo design är en riktigt bra webbutik enligt min mening. De har väldigt gott kundbemötande.
  Jag blir lite nyfiken på vilken webbutik du syftar på, när du säger att du misstänker att ännu en är på väg att gå i konkurs. För övrigt håller jag med dig helt och hållet.

  • 21 July 2013 / 22:26

   Vill helst inte skriva vilken jag misstänker för det är lätt att det sprids saker som kanske inte är sanna. Tycker också att Nobo Design är riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.