Testar långkjolen från Dagmar

På Åhléns testade jag långkjolen från Dagmar för att se om färgerna funkar på mig. Och det tycker jag att de gör om jag har dem på en underdel. Kjolen är jättehärlig med fina färger men för lång för mig och inte helt perfekt passform men jag klickade faktiskt hem byxorna i samma färgställning när jag kom hem.

Om byxorna passar (också tveksamt – men man måste gå utanför ramarna ibland) blir de perfekta vår- och sommarbyxor att ta fram varje år inför finvardag eller fest. Spontant tänker jag mig dem med guldiga sandaletter och en topp (t.ex. linne) i en neutral färg.

Om ni gillar kjolen (jag gör den inte rättvisa!) finns den på rea hos Boozt. Byxorna i samma färgställning finns hos My-wardrobe på rea. Byxorna i den blå färgställningen finns på rea hos Boozt.

OBS! Storleken är stor! Jag testade kjolen i stl 36 som var mycket rymlig i midjan trots att jag har en “38-midja”, så jag rekommenderar er att gå ner en storlek. Själv beställde jag stl 34 i byxorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.