Midsommartårta eller -bakelse

Jag blir bara mer och mer baksugen så jag måste hitta på något skoj till midsommar. Jag tänker mig mazarinbotten och jordgubbar, men vad mer? Vad ska ni baka?

Och om nästan en vecka är det dags för barnens gemensamma barnkalas för släkten. Vi har köpt färdigt de senaste två åren men nu skulle jag eventuellt hinna gör en buffé då barnen har blivit större och sambon har semester. Och så är jag himla sugen att testa mitt kit jag fick hem från As If 4476. Molekylär gastronomi låter ju fantastiskt och jag nappade direkt då jag fick förfrågan att testa eftersom mat och kemi ligger mig varmt om hjärtat. 🙂 Kanske kan svänga ihop något spännande till buffén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.