Svarta blusar i fina modeller

Foto: Svart blus från Dagmar i modellen Francine, 1495 kr hos Zalando.

Foto: Svart blus från Vero Moda, 280 kr hos Boozt.

Jag har haft en svart blus från Acne i flera år. Jag gillar att den är slinkig med fint fall i tyget (polyester tror jag) men har stört mig lite på att ärmarna är långa och måste rullas upp. Jag är ett stort fan av blusar med kortare ärmar och gillar den “nya” modellen som är kortare fram och längre bak. Jag hade en bra rabattkod hos Zalando så jag slog till på den från Dagmar (översta bilden) då jag provat ut storleken hos Åhléns. Jag bär dock min öppen några knappar så det blir en V-ringning eftersom jag gillar det bäst. Jag kan rekommendera blusen från Dagmar men man får gå ner en storlek. Jag har också hittat ett fint budgetalternativ från Vero Moda/Boozt.

Tips! Blusen från Dagmar finns också i turkos och rosa och rean för ca havla priset. Det finns också fler Dagmar-plagg hos Zalando för halva priset som är värda att spanas in om ni gillar Dagmar.

Blusen är ett av mina nya plagg i min svarta basgarderob. Min tanke är att jag ska göra en sammanställning senare och att det förhoppningsvis ska inspirera er läsare när ni bygger upp en basgraderob. Jag testar min nya bas och än så länge funkar min teori i praktiken – känslan av att alltid ha något “säkert” att ta på sig när man har ont om tid. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.