Sommarlov och semester

Idag var det mysig skolavslutning så nu är vi alla lediga. Tänkte först att jag skulle ta ledigt från bloggen men så kom jag på att det är min avkoppling att blogga om kvällarna. 😉 Så jag fortsätter som vanligt så får jag se om jag tar ledigt någon vecka längre fram. Jag startar semestern imorgon med kompisbesök på dagen och restaurangbesök imorgon kväll. Det gäller att passa på när alla är friska.

Ska ni också ha semester snart?

4 Comments

  1. Anna O
    15 June 2013 / 20:18

    Om 4 veckor har jag 4 veckors semester! Ska bli gött :-)!

  2. Kattis
    18 June 2013 / 12:40

    Klart ska du ta ett break om du känner för det, alla behöver semester och du har verkligen förtjänat det med allt bloggande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.